BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Purple Punch
Purple Punch 1Purple Punch 2Purple Punch 3Purple Punch 4Purple Punch 5
Purple Punch 6Purple Punch 7Purple Punch 8Purple Punch 9Purple Punch 10

PURPLE PUNCH

NYT DE FANTASTISKE OG UNIKE SMAKENE AV SELVESTE PURPLE PUNCH

 
RATING
Granddaddy Purple x Larry OG
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

PURPLE PUNCH™ Cannabis FrØ

PURPLE PUNCH ™ ... Barney's Farm fortsetter å gi deg verdighetsinbydene genetikk fra hele verden med enda en av USA-vestkyst kraftfull variant PURPLE PUNCH ™. Den delikate sammensmeltingen av sine indica dominerende foreldre Larry OG x Granddaddy Purple har gitt en utsøkt og fristende perle av genetikk. Den sensuelle smaken av bakt eplepai med nellik, glasert med karamellisert blåbær og kirsebær blandet perfekt med den beroligende  effekten som PURPLE PUNCH ™ oser av. Forvent en kort og tøff plante med en rekke forbløffende trichome-belagte, høytrekkende grener som bare drypper av resin, testet ved 25% THC. Denne planten har et alvorlig genetisk steroide problem! Det vil blomstre i 50-60 dager og nå opptil 1,5 M ute og produsere opptil 2 kg per plante.

Purple Punch Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Granddaddy Purple x Larry OG
veldig avslappende og beroligende
2000
600 - 700 gr/m²
50 - 60
SEPTEMBER
2nd-3rd week
90-150cm
90cm
150cm
medium
90%
10%
MEST INDICA
Eplepai bakt med nellik
Ditt favoritt bakeri
4
Cool, Hot & Temperate
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Granddaddy Purple x Larry OG
veldig avslappende og beroligende
2000
600 - 700 gr/m²
50 - 60
SEPTEMBER
2nd-3rd week
90-150cm
90cm
150cm
medium
90%
10%
MEST INDICA
Eplepai bakt med nellik
Ditt favoritt bakeri
4
Cool, Hot & Temperate

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke