BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Purple Punch Auto
Purple Punch Auto 1Purple Punch Auto 2Purple Punch Auto 3Purple Punch Auto 4Purple Punch Auto 5
Purple Punch Auto 6Purple Punch Auto 7Purple Punch Auto 8Purple Punch Auto 9Purple Punch Auto 10

PURPLE PUNCH AUTO STRAIN

NYT DEN STERKE KRAFTEN AV PURPLE PUNCH I EN FANTASTISK AUTOFLOWER VERSJON

 
RATING
Purple Punch x BF Auto Critical
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Purple Punch Auto Cannabis FrØ

Type: Autoflower Strain

Purple Punch Auto ... Kryssingen av PURPLE PUNCH med monsteret BF AUTO CRITICAL har vært intet mindre enn spektakulært. forestill deg smaken, den utrolige avslappende effekten og potensielle utbytte fra denne utrolige  USA X Barneys Farm herkomst! Granddaddy Purple x Larry OG x Big Bud x Skunk # 1 Denne indica dominante, 80cm, 18% THC, 1% CBD autoflower skjønnheten serverer en uimotståelig kombinasjon som sikrer deg en god, euforisk, avslappende følelse ideell for å stresse ned etter en lang dag . Kombiner det med en særegen smak av nybakt søt eple pai med nellik og aromaer som fremkaller minner om ditt favoritt bakeri. Forvent deg et enormt utbytte på opp til 350-400 gram per plante med vår Purple Punch Auto -Klar for høsting fra frø på bare 50-60 dager!Er [STRAINNAVN] Indica eller Sativa?
[STRAINNAVN]-strainen fra Barneys Farm er 20% Sativa 80% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Purple Punch Auto-frø?
For å lagre Purple Punch Auto frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Purple Punch Auto-strain?
Det er mange teknikker for å spire [STRAINNAVN] cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Purple Punch Auto legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Purple Punch Auto-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Purple Punch Auto cannabisfrø?
Purple Punch Auto cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Purple Punch Auto Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
AUTOFLOWER
Purple Punch x BF Auto Critical
avslappende og beroligende
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
65 - 70
80-100cm
90-120cm
medium
80%
20%
MEST INDICA
Nybakt eplepai med nellik
Ditt favoritt bakeri
3
Cool, Hot & Temperate
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
AUTOFLOWER
Purple Punch x BF Auto Critical
avslappende og beroligende
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
65 - 70
80-100cm
90-120cm
medium
80%
20%
MEST INDICA
Nybakt eplepai med nellik
Ditt favoritt bakeri
3
Cool, Hot & Temperate

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke