BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Purple Punch x Lemon Drizzle

PURPLE PUNCH X LEMON DRIZZLE STRAIN

OPPLEV REN BOTANISK LYKKE MED PURPLE PUNCH X LEMON DRIZZLE CANNABISFRø.

 
RATING
Purple Punch Strain x Lemon Drizzle Strain
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Purple Punch X Lemon Drizzle Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain

Norsk: Purple Punch x Lemon Drizzle Strain av Barneys Farm Se, det fryktinngytende og forlokkende Purple Punch x Lemon Drizzle cannabisfrø! Med sin genetiske transcendente sammensetning av Lemon Drizzle X Purple Punch, er denne strainen et botanisk mesterverk som vil etterlate selv de mest sofistikerte kjennere i en tilstand av euforisk lykke. Unn deg den sensoriske symfonien til denne Indica-dominerende strainen, med en THC-konsentrasjon på 24-26 % som vil gi en dypt avslappende og rolig opplevelse, og transportere deg til de øvre sjiktene av ekstase. Blomstringsperioden på 60-65 dager innendørs vil virke som et nanosekund i tid, slik at du raskt og effektivt kan dyrke din egen batch av denne overdådige stammen. Forbered deg på å bli overrasket over den store avlingen på opptil 650 gr/m2 når den dyrkes innendørs, og opp til forbløffende 1,5 kg når den dyrkes utendørs, alt mens du når de høye høydene på 1,5 M – 1,8 M. Dette cannabisfrøet er selve symbolet på storhet, og tilbyr en enestående overflod av blader som er like robust som det er vakkert. Men den sanne lokket til Purple Punch x Lemon Drizzle-strainen ligger i dens herlige smaksprofil. Forvent en eksplosjon av sødme sammenflettet med en syrlig tang som er ytterligere forsterket av jordiske undertoner, og skaper en perfekt synergi av smak som vil fengsle sansene dine. Tilfredsstill dine innerste ønsker ved å høste dine egne Purple Punch x Lemon Drizzle cannabisfrø tidlig i oktober og fordyp deg i en verden av ren botanisk lykke.Er [STRAINNAVN] Indica eller Sativa?
[STRAINNAVN]-strainen fra Barneys Farm er 45% Sativa 55% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Purple Punch x Lemon Drizzle-frø?
For å lagre Purple Punch x Lemon Drizzle frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Purple Punch x Lemon Drizzle-strain?
Det er mange teknikker for å spire [STRAINNAVN] cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Purple Punch x Lemon Drizzle legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Purple Punch x Lemon Drizzle-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Purple Punch x Lemon Drizzle cannabisfrø?
Purple Punch x Lemon Drizzle cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Purple Punch X Lemon Drizzle Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Purple Punch Strain x Lemon Drizzle Strain
Eufori, glad, avslappende, motivert, oppløftende
1500 gr/plant
550-650 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-180cm
medium
55%
45%
MEST INDICA
Blåbærgodteri, søte druer, syrlig sitrus, kremet vanilje
Blåbærpai, søt og sur sitrus, jordnær, druer
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Purple Punch Strain x Lemon Drizzle Strain
Eufori, glad, avslappende, motivert, oppløftende
1500 gr/plant
550-650 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-180cm
medium
55%
45%
MEST INDICA
Blåbærgodteri, søte druer, syrlig sitrus, kremet vanilje
Blåbærpai, søt og sur sitrus, jordnær, druer

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke