BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Red Dragon
Red Dragon 1Red Dragon 2Red Dragon 3Red Dragon 4Red Dragon 5
Red Dragon 6Red Dragon 7Red Dragon 8Red Dragon 9Red Dragon 10

RED DRAGON STRAIN

DREP DRAGENE I TANKENE DINE MED DENNE BRASILIANSKE SKJøNNHETEN FRA BARNEYS SOM GIR EN LANGVARIG HøY

 
RATING
Brazilian x Afghani
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE
  • Beklager, dette frøet er ikke tilgjengelig for øyeblikket.
  • Vil du at vi sender deg en e-post når dette frøet er på lager igjen?

Red Dragon Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain

Red Dragon ble avlet frem ved å krysse Pakistansk Kush med en ekte brasiliansk Sativa. Disse budsene har en tydelig og umiddelbar eksotisk sativa effekt, men etter noen minutter følger en fantastisk, veldig kraftig avslappende effekt som bare varer og varer. Ferdige buds har en smak og lukt av søt guava frukt. Red Dragon vokser medium kort, (80-90cm) og produserer tunge colas med unike rød / grønne buds. Blomstringen er kort, bare 8 uker, og gir store avlinger av et høyt verdsatt produkt. Red Dragon vil være ferdig utendørs innen slutten av september.Er [STRAINNAVN] Indica eller Sativa?
[STRAINNAVN]-strainen fra Barneys Farm er 60% Sativa 40% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Red Dragon-frø?
For å lagre Red Dragon frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Red Dragon-strain?
Det er mange teknikker for å spire [STRAINNAVN] cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Red Dragon legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Red Dragon-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Red Dragon cannabisfrø?
Red Dragon cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Red Dragon Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Brazilian x Afghani
Fysisk avslapping, euforisk, lykkelig, appetittvekker
600 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
80/90cm
80/90cm
80/90cm
medium
40%
60%
MEST SATIVA
Søt Guava,Bær, Krydder
Krydret, treaktig, søt
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Brazilian x Afghani
Fysisk avslapping, euforisk, lykkelig, appetittvekker
600 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
80/90cm
80/90cm
80/90cm
medium
40%
60%
MEST SATIVA
Søt Guava,Bær, Krydder
Krydret, treaktig, søt

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke