BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Runtz
Runtz 1Runtz 2Runtz 3Runtz 4Runtz 5
Runtz 6Runtz 7Runtz 8Runtz 9Runtz 10

RUNTZ STRAIN

OPPLEV DEN FORTRYLLENDE NYTELSEN TIL RUNTZ, DEN FøRSTEKLASSES HYBRIDSTRAIN MED HøYE THC-NIVÅER OG SøTE, FRUKTIGE TERPENER.

 
RATING
Zkittlez Strain x Gelato Strain
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Runtz Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain

Norsk: Runtz Stain av Barneys Farm Tillat meg å friste sansene dine med den lokkende Runtz-strainen vår, en hybridstrain som er selve symbolet på premium cannabis. Denne forførende strainen er resultatet av å krysse to klassiske kultivarer, Zkittlez og Gelato, noe som resulterer i en guddommelig kreasjonen som garantert vil gjøre deg trollbundet. Runtz er en raskt voksende plante som modnes på bare 55-60 dager, med en beskjeden innendørshøyde på ,9m-1,10m og en utendørshøyde på 1,5m-2,0m. Men ikke la størrelsen lure deg, siden denne utsøkte planten er kjent for sine utrolig høye THC-nivåer, fra 25 til utrolige 29 %. Unn deg den søte og fruktige aromaen av Runtzs terpener, med et pirrende hint av syrlig sitrus som henger i ganen lenge etter det første draget. Strainens imponerende innendørs ytelse på 550 g/m2 og opptil 1,5 kg utendørs utbytte viser dens kapasitet til å produsere tykke og harpiksholdige Buds som er like visuelt attraktive som de er kraftige. Budsa er dekket av et solid lag med trikomer, noe som gir dem et glitrende frostaktig utseende som garantert vil fengsle sansene dine. Runtz tilbyr en sanseopplevelse uten sidestykke, med sin unike terpenprofil, kraftige THC-prosent og høye utbytter som gjør det til en strain som definitivt er verdt å oppleve. Overgi deg selv til de fortryllende juvelene i vår Runtz-strain i dag!Er Runtz Indica eller Sativa?
Runtz-strainen fra Barneys Farm er 50% Sativa 50% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Runtz-frø?
For å lagre Runtz frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Runtz-strain?
Det er mange teknikker for å spire Runtz cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Runtz legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Runtz-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Runtz cannabisfrø?
Runtz cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Runtz Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Zkittlez Strain x Gelato Strain
Avslapping, eufori, oppløftende, kreativitet
1500 gr/plant
550-650 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
90-110cm
90-110cm
150-180cm
medium
50%
50%
Indica/Sativa
Søt godteri, fruktig, Skunky Diesel
Tropisk frukt, diesel, søtt godteri
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Zkittlez Strain x Gelato Strain
Avslapping, eufori, oppløftende, kreativitet
1500 gr/plant
550-650 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
90-110cm
90-110cm
150-180cm
medium
50%
50%
Indica/Sativa
Søt godteri, fruktig, Skunky Diesel
Tropisk frukt, diesel, søtt godteri

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke