BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Runtz Auto
Runtz Auto 1Runtz Auto 2Runtz Auto 3Runtz Auto 4Runtz Auto 5
Runtz Auto 6Runtz Auto 7Runtz Auto 8Runtz Auto 9Runtz Auto 10

RUNTZ AUTO STRAIN

FøL DE UNIKE FRISKE FRUKTIGE TERPENENE SOM KASTER DEG INN I EN FANTASTISK OPPFYLLENDE SINNSFRIHET.

 
RATING
Runtz x BF Super Auto #1
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

RUNTZ AUTO™ Cannabis FrØ

Runtz Auto av Barneys Farm: Etter den raske suksessen til Runtz var det absolutt ingen andre muligheter enn å lage en autoflowering versjon av vårt tidligere arbeid. Denne autoplanten klarer å levere den samme enestående varianten av en planter, men med en kortere tidsramme - bare 70 dager fra frø! En veksthøyde på rundt 120 cm kan forventes. Utbyttene er fortsatt stort - med erfaring og de riktige lysforholdene er det mulig å skyve henne så langt som 600 g / m2. Akkurat som originalen, kan den bade dine bekymringer og stridigheter i et overdådig hav av fruktige smaker, med dødlige buds som er smurt inn i et berusende lag med forskjellige cannabinoider. Vi har til og med klart å bevare noen av de absurd gode smakene som originalen hadde i denne versjonen, så du vil kunne ha like mye moro og glede med en mye kortere voksperiode! Denne balanserte, men likevel saftige hybrid vil gi deg et annet overraskende nivå av avslapning, ta bort mentale spenninger og forsikre deg om at at du kan fortsette gjennom dagen, beskyttet mot bekymringer eller negativitet i en glorie av positivitet.

Runtz Auto Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
AUTOFLOWER
Runtz x BF Super Auto #1
Beroligende, Avslappende, Euforisk
700g/m2
600 gr/m²
63 - 70
80-100cm
120-140cm
KORT
70%
30%
MEST INDICA
Søte tropiske fruktige smaker
Søt, Frukt, Godteri
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
AUTOFLOWER
Runtz x BF Super Auto #1
Beroligende, Avslappende, Euforisk
700g/m2
600 gr/m²
63 - 70
80-100cm
120-140cm
KORT
70%
30%
MEST INDICA
Søte tropiske fruktige smaker
Søt, Frukt, Godteri

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke