BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Runtz Muffin
Runtz Muffin 1Runtz Muffin 2Runtz Muffin 3Runtz Muffin 4Runtz Muffin 5
Runtz Muffin 6Runtz Muffin 7Runtz Muffin 8Runtz Muffin 9Runtz Muffin 10

RUNTZ MUFFIN STRAIN

HENGI DEG I EN FRUKTIG VæRDEN AV KJæRLIGHET MED RUNTZ MUFFIN

 
RATING
Zkittlez x Gelato #33 x Orange Punch
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

RUNTZ MUFFIN™ Cannabis FrØ

Barneys Farm Runtz Muffin er et resultat av den flittige kryssingen av Zkittlez x Gelato, denne fantastiske etterkommeren av Cookies vil glede deg med sine bemerkelsesverdige smaker og kraftige, balansert natur. Laboratoriet tok deretter med fin hånd vår orange punch og blandet den inn,  ikke bare for å øke indikaprosenten, men legge til betydelige produksjonsfordeler. Å oppleve denne delikatessen er som å bli pakket inn i et teppe parfymert med søt lavendel lykke med et svakt hint av klementin. Tett, ulmende røyk gir et fruktig slag av glede og eufori som strekker seg hele dagen. Skyll bort bekymringene og stridene dine i et overdådig hav av fruktige smaker, Buds som bokstavelig talt drypper av berusende sirup som skyter opp til vidunderlig 29% THC. Oppdag herlige aromaer tatt rett fra smågodt butikken - ofte kan hint av Appelsin,  marsipan bli utviklet under sen blomstring. Et mangfold av smakfulle terpener gjør denne jordbærgleden til en fantastisk læring opplevelse for ethvert nivå av dyrkere. På de ferdige Budsa kan du finne subtile lilla og dypgrønne fargetoner, virkelig en glede å se, glitrende som kronjuveler. Høyder på opptil 2 meter kan forventes utendørs, mens innendørs vil denne delikatessen ende på rundt 110-120 cm etter en 4 ukers vekstperiode. Denne balanserte og saftige hybriden vil raskt gi deg et annet  nivå av avslapning, Fjærne eventuelle mentale spenninger og sørge for at du kan fortsette dagen din fri fra  bekymringer i en beskyttende ring av svimlende positivitet. Runtz Muffin lar deg utforske og føle på helt nye måter og den vil berolige tankene dine i fredelige og filosofiske drømmer som vandrer til en vakker fjellbekk, boblende forsiktig i det skimrende sollyset.

Runtz Muffin Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Zkittlez x Gelato #33 x Orange Punch
Oppløftende, Euforisk, Avslappende, Glad og dypt beroligene
1kg per plant
550-600 gr/m²
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
150 -200cm
HØY
70%
30%
MEST INDICA
Kremete frukt godteri, Ananas, Citrus frukter
Tropisk sukker-søtsaker, krydret ananas, oransje godteri
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Zkittlez x Gelato #33 x Orange Punch
Oppløftende, Euforisk, Avslappende, Glad og dypt beroligene
1kg per plant
550-600 gr/m²
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
150 -200cm
HØY
70%
30%
MEST INDICA
Kremete frukt godteri, Ananas, Citrus frukter
Tropisk sukker-søtsaker, krydret ananas, oransje godteri

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke