BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Runtz x Layer Cake
Runtz x Layer Cake 1Runtz x Layer Cake 2Runtz x Layer Cake 3Runtz x Layer Cake 4Runtz x Layer Cake 5
Runtz x Layer Cake 6Runtz x Layer Cake 7Runtz x Layer Cake 8Runtz x Layer Cake 9Runtz x Layer Cake 10

RUNTZ X LAYER CAKE STRAIN

HARPIKSFYLTE BUDS OG UTROLIG FRUKTIG PROFIL

 
RATING
RUNTZ x LAYER CAKE
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Runtz X Layer Cake Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain

Vi introduserer RUNTZ X LAYER CAKE fra Barney's Farm, dette blir årets 2022-strain! den er virkelig i en klasse for seg, en av de mest spennende kreasjonene på mange år og et must å prøve denne sommeren. Opplev den aller beste kollektive blandingen av west coast genetikk sensasjonelt smeltet sammen for å skape en utrolig kraftig strain, THC-prosenter utenfor skalaen, flott produksjon innendørs og utendørs med ubegrenset potensiale som tilpasser seg enhver dyrkers stil. Møt foreldrene! Runtz har allerede tatt verden med storm med sin deilige kombinasjon av unike smaker og aromaer som krysser disse to utprøvde og klassegenetiske Zkittlez og Gelato. Introduksjonen av  Layer cake tar bare denne strainen til et annet nivå. Wedding cake ble krysset med GMO "Garlic cookies" som er en ekte monsterryggrad for produksjon og THC-booster, så kom en oppsiktsvekkende krysning av våre prisvinnende Cookies Kush og Skunk #1 inn i blandingen. Det sier seg selv at all genetikk i denne superhybriden fortjener en plass i vår katalog, men på Barneys Farm er målet å gi deg eksepsjonelle unike strains. RUNTZ X LAYER CAKE er en perfekt balansert 50% indica/sativa-hybrid, veldig solid og tilgivende som produserer flere store, overdimensjonerte indica-stil tette skoggrønne buds med dype ravgule undertoner, lyse oransje hår og et frostaktig belegg av trikomer som gylden ravkrystall. Legg til dette en rask blomstringsperiode på bare 65 til 70 dager med innhøsting innendørs opptil 650 g/m2 med høyder opp til 120 cm avhengig av veksttid, med THC %-nivåer testet opp til utrolige 27 % Utendørs under ideelle forhold RUNTZ X LAYER CAKE når høyder på 2 meter og produserer opptil 2,5 kg per plante.Er Runtz x Layer Cake Indica eller Sativa?
Runtz x Layer Cake-strainen fra Barneys Farm er 50% Sativa 50% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Runtz x Layer Cake-frø?
For å lagre Runtz x Layer Cake frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Runtz x Layer Cake-strain?
Det er mange teknikker for å spire Runtz x Layer Cake cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Runtz x Layer Cake legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Runtz x Layer Cake-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Runtz x Layer Cake cannabisfrø?
Runtz x Layer Cake cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Runtz X Layer Cake Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
RUNTZ x LAYER CAKE
Kreativitet, sterk kroppshøy, oppløftende, avslappende
2500 gr/plant
700-800 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
120cm
100-130cm
150-200cm
HØY
50%
50%
Indica/Sativa
Sitrus, Diesel, jordnær, krydret
Tropisk frukt, urte, søt krydret
4
Cool, Hot & Temperate
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
RUNTZ x LAYER CAKE
Kreativitet, sterk kroppshøy, oppløftende, avslappende
2500 gr/plant
700-800 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
120cm
100-130cm
150-200cm
HØY
50%
50%
Indica/Sativa
Sitrus, Diesel, jordnær, krydret
Tropisk frukt, urte, søt krydret
4
Cool, Hot & Temperate

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke