BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Runtz x Layer Cake
Runtz x Layer Cake 1Runtz x Layer Cake 2Runtz x Layer Cake 3Runtz x Layer Cake 4Runtz x Layer Cake 5
Runtz x Layer Cake 6Runtz x Layer Cake 7Runtz x Layer Cake 8Runtz x Layer Cake 9Runtz x Layer Cake 10

RUNTZ X LAYER CAKE STRAIN

HARPIKSFYLTE BUDS OG UTROLIG FRUKTIG PROFIL

 
RATING
RUNTZ x LAYER CAKE
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Runtz X Layer Cake Cannabis FrØ

Vi introduserer RUNTZ X LAYER CAKE™ fra Barney's Farm, dette blir årets 2022-strain! den er virkelig i en klasse for seg, en av de mest spennende kreasjonene på mange år og et must å prøve denne sommeren. Opplev den aller beste kollektive blandingen av west coast genetikk sensasjonelt smeltet sammen for å skape en utrolig kraftig strain, THC-prosenter utenfor skalaen, flott produksjon innendørs og utendørs med ubegrenset potensiale som tilpasser seg enhver dyrkers stil. Møt foreldrene! Runtz har allerede tatt verden med storm med sin deilige kombinasjon av unike smaker og aromaer som krysser disse to utprøvde og klassegenetiske Zkittlez og Gelato. Introduksjonen av  Layer cake tar bare denne strainen til et annet nivå. Wedding cake ble krysset med GMO "Garlic cookies" som er en ekte monsterryggrad for produksjon og THC-booster, så kom en oppsiktsvekkende krysning av våre prisvinnende Cookies Kush og Skunk #1 inn i blandingen. Det sier seg selv at all genetikk i denne superhybriden fortjener en plass i vår katalog, men på Barneys Farm er målet å gi deg eksepsjonelle unike strains. RUNTZ X LAYER CAKE™ er en perfekt balansert 50% indica/sativa-hybrid, veldig solid og tilgivende som produserer flere store, overdimensjonerte indica-stil tette skoggrønne buds med dype ravgule undertoner, lyse oransje hår og et frostaktig belegg av trikomer som gylden ravkrystall. Legg til dette en rask blomstringsperiode på bare 65 til 70 dager med innhøsting innendørs opptil 650 g/m2 med høyder opp til 120 cm avhengig av veksttid, med THC %-nivåer testet opp til utrolige 27 % Utendørs under ideelle forhold RUNTZ X LAYER CAKE ™ når høyder på 2 meter og produserer opptil 2,5 kg per plante.

Runtz X Layer Cake Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
RUNTZ x LAYER CAKE
Kreativitet, sterk kroppshøy, oppløftende, avslappende
2.5kg per plant
600-650 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
120cm
100-130cm
200cm
HØY
50%
50%
Indica/Sativa
Sitrus, Diesel, jordnær, krydret
Tropisk frukt, urte, søt krydret
4
Cool, Hot & Temperate
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
RUNTZ x LAYER CAKE
Kreativitet, sterk kroppshøy, oppløftende, avslappende
2.5kg per plant
600-650 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
120cm
100-130cm
200cm
HØY
50%
50%
Indica/Sativa
Sitrus, Diesel, jordnær, krydret
Tropisk frukt, urte, søt krydret
4
Cool, Hot & Temperate

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke