BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Shiskaberry
Shiskaberry 1Shiskaberry 2Shiskaberry 3Shiskaberry 4Shiskaberry 5
Shiskaberry 6Shiskaberry 7Shiskaberry 8Shiskaberry 9Shiskaberry 10

SHISKABERRY

VERDSETT DEN KOMPLEKSE CANNABINOIDPROFILEN TIL DENNE HERLIGE OG FRUKTIGE INDICAEN

 
RATING
Blueberry x Afghan
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

SHISKABERRY™ Cannabis FrØ

Å få vår SHISKABERRY™ -variant til dette stadiet har vært et komplekst arbeid pågående i mange år, og vi er glade for å endelig introdusere denne unike og fantastiske planten til katalogen vår. SHISKABERRY™ er en unik opplevelse. Hennes skarpe, jordsmak og hint av krydder gir den en minneverdig, deilig ettersmak. Hennes vakre duft av bær vil nedsenke deg i en dypere dimensjon av glede og innsikt. SHISKABERRY™ er en fantastisk Indica som vil sette deg der du trenger å være og holde deg der. Hun kan få deg til å skravle, også gjør hun deg glad, før hun gir deg en fullstendig avslappende massasje. Kan man ønske seg mer? For et stort utbytte, la den få en blomstringstid innendørs på 8-9 uker. Utendørs SHISKABERRY™ kan gro opp til 1.2 meter, med en lang vekst periode kan den levere opptil 2kg av super kvalitets buds. Et tørt klima er å foretrekke.

Shiskaberry Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Blueberry x Afghan
Glad, avslappet
1500-2000
500-600 gr/m²
50 - 55
SEPTEMBER
3rd-4th week
80-120cm
80cm
120cm
medium
100%
100% Indica
Jordaktig , Krydret
Skarp, Bæraktig
VARME
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Blueberry x Afghan
Glad, avslappet
1500-2000
500-600 gr/m²
50 - 55
SEPTEMBER
3rd-4th week
80-120cm
80cm
120cm
medium
100%
100% Indica
Jordaktig , Krydret
Skarp, Bæraktig
VARME

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke