BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Shiskaberry
Shiskaberry 1Shiskaberry 2Shiskaberry 3Shiskaberry 4Shiskaberry 5
Shiskaberry 6Shiskaberry 7Shiskaberry 8Shiskaberry 9Shiskaberry 10

SHISKABERRY STRAIN

VERDSETT DEN KOMPLEKSE CANNABINOIDPROFILEN TIL DENNE HERLIGE OG FRUKTIGE INDICAEN

 
RATING
Blueberry x Afghan
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Shiskaberry Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain

Å få vår SHISKABERRY -variant til dette stadiet har vært et komplekst arbeid pågående i mange år, og vi er glade for å endelig introdusere denne unike og fantastiske planten til katalogen vår. SHISKABERRY er en unik opplevelse. Hennes skarpe, jordsmak og hint av krydder gir den en minneverdig, deilig ettersmak. Hennes vakre duft av bær vil nedsenke deg i en dypere dimensjon av glede og innsikt. SHISKABERRY er en fantastisk Indica som vil sette deg der du trenger å være og holde deg der. Hun kan få deg til å skravle, også gjør hun deg glad, før hun gir deg en fullstendig avslappende massasje. Kan man ønske seg mer? For et stort utbytte, la den få en blomstringstid innendørs på 8-9 uker. Utendørs SHISKABERRY kan gro opp til 1.2 meter, med en lang vekst periode kan den levere opptil 2kg av super kvalitets buds. Et tørt klima er å foretrekke.Er [STRAINNAVN] Indica eller Sativa?
[STRAINNAVN]-strainen fra Barneys Farm er 100% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Shiskaberry-frø?
For å lagre Shiskaberry frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Shiskaberry-strain?
Det er mange teknikker for å spire [STRAINNAVN] cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Shiskaberry legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Shiskaberry-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Shiskaberry cannabisfrø?
Shiskaberry cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Shiskaberry Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Blueberry x Afghan
Glad, avslappet
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
50 - 55
SEPTEMBER
2nd-3rd week
80-120cm
80-110cm
120-180cm
medium
100%
100% Indica
Jordaktig , Krydret
Skarp, Bæraktig
VARME
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Blueberry x Afghan
Glad, avslappet
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
50 - 55
SEPTEMBER
2nd-3rd week
80-120cm
80-110cm
120-180cm
medium
100%
100% Indica
Jordaktig , Krydret
Skarp, Bæraktig
VARME

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke