BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Skywalker OG Auto

SKYWALKER OG AUTO

OPPDAG SPENNENDE NYE DIMENSJONER AV VERDENSROMMET MED DENNE MYE ELSKEDE KLASSIKEREN I AUTOFLOWERING-FORMAT.

 
RATING
Skywalker OG x BF Super Auto #1
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE
  • Beklager, dette frøet er ikke tilgjengelig for øyeblikket.
  • Vil du at vi sender deg en e-post når dette frøet er på lager igjen?

SKYWALKER OG AUTO™ Cannabis FrØ

Skywalker OG super auto har kommet, kom deg gjennom dagen med denne enestående autoflowering cannabis varianten. Lyssabelen din fekter og lyser når du opplever Skywalker og slipper løs "the force" for første gang. En favoritt i laboratoriet for avl av denne prøven ble testet i sin egen rett av TONI13, og på grunn av de fremragende resultatene ble det besluttet å slippe den i autoflowering-format for hele verden. Denne aromatiske autofloweren eksploderer bokstavelig talt til et duftende juletre på bare 70-75 dager fra planting av frø, og produserer en overflod av strålende kushy blomster som drypper av glitrende THC-krystaller. Forvent en endelig høyde på opptil 1.2 meter. Opplev spenningen med dem mordere USA genetikken 'Skywalker OG' som er faglig pakket inn i en saftig forbløffende autoflower-pakke på 23% THC av teamet på Barneys Farm. Vær imidlertid oppmerksom på sensorisk overbelastning, ettersom Skywalker OG kan være en ganske intens opplevelse hvis du ikke er klar for den fullstendige effekten den kan gi. Forvent full kroppsavslapping og mental klarhet, ofte med gjennombruddsinnsikt og realisasjoner. Dette er riktig variant for å utvide sinnet og du vil være glad for at du dyrket den frem. Ikke gå glipp av denne utsøkte lille skjønnheten av en autoflower.

Skywalker OG Auto Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
AUTOFLOWER
INNENDØRS / UTENDØRS
Skywalker OG x BF Super Auto #1
Beroligende, Tung effekt, Ekspanderer sinnet
650g/m2
450-500 gr/m²
70
80-90cm
90-120cm
KORT
75%
25%
MEST INDICA
NEI
Søt, Jordnær, Furu,
Tropiske Frukter, Sitrus og Diesel
2
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
AUTOFLOWER
INNENDØRS / UTENDØRS
Skywalker OG x BF Super Auto #1
Beroligende, Tung effekt, Ekspanderer sinnet
650g/m2
450-500 gr/m²
70
80-90cm
90-120cm
KORT
75%
25%
MEST INDICA
NEI
Søt, Jordnær, Furu,
Tropiske Frukter, Sitrus og Diesel
2

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke