BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Sour Diesel
Sour Diesel 1Sour Diesel 2Sour Diesel 3Sour Diesel 4Sour Diesel 5
Sour Diesel 6Sour Diesel 7Sour Diesel 8Sour Diesel 9Sour Diesel 10

SOUR DIESEL STRAIN

LøFT OPP DAGEN DIN MED DEN ELEKTRISERENDE KRAFTEN TIL SOUR DIESEL. BESTILL NÅ OG OPPLEV DENS LEGENDARISKE STATUS, ROBUSTE UTBYTT

 
RATING
Super Skunk Strain x Chemdawg Strain
33% OFF
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Sour Diesel Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain

Norsk: Sour Diesel Strain av Barneys Farm Er du klar for å oppleve den elektriserende kraften til Sour Diesel-stammen vår? Denne Sativa-dominerende Weed strainen er en unik hybrid som er resultatet av en fristende blanding av Chemdawg og Super Skunk. Sour Diesel er en strain som krever oppmerksomhet og respekt fra selv de mest erfarene cannabiskjennere. Med sine eksepsjonelle egenskaper og legendariske status er det ikke rart at den er svært ettertraktet. Sour Diesel er en Sativa-dominerende strain, kjent for sine energiske og oppløftende effekter som kommer til å få deg til å føle deg oppmuntret og inspirert. Enten du trenger å øke kreativiteten, oppmerksomheten eller produktiviteten, er denne strainen det perfekte valget. Med THC fra 20 til 24 prosent, er Sour Diesels legendariske kraftige cerebrale opplevelse både euforisk og beroligende. Og i motsetning til andre strains, vil den ikke få deg til å føle deg trøtt eller at du sitter fast i sofaen. Sour Diesel-strains er en robust Weed plante som kan dyrkes både innendørs og utendørs. Med blomstringstider som varierer fra 70-75 dager innendørs til midten/slutten av oktober utendørs, er dette en allsidig plante som kan tilpasse seg nesten alle miljøer. Og hvis du gir den plass til å vokse utendørs, kan Sour Diesel Weedplante nå høyder på 1,5 m - 2 m med betydelige avlinger på opptil 2 kg, noe som gjør den til et sant mesterverk. Men hva med duften og smaken? Vel, Sour Diesel utstråler en sterk, skarp parfyme som er både syrlig og jordnær, med et spor av diesel i smaken og aromaen. Smaken er like rik, og gir deg en deilig blanding av søte, krydrede og sitronaktige smaker som vil etterlate et langvarig inntrykk. Er du klar for å ta dagen til neste nivå? Enten du vil piffe opp kvelden eller få kreativiteten til å flyte om morgenen, vil Sour Diesel-strains garantert gjøre susen.Er Sour Diesel Indica eller Sativa?
Sour Diesel-strainen fra Barneys Farm er 70% Sativa 30% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Sour Diesel-frø?
For å lagre Sour Diesel frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Sour Diesel-strain?
Det er mange teknikker for å spire Sour Diesel cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Sour Diesel legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Sour Diesel-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Sour Diesel cannabisfrø?
Sour Diesel cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Sour Diesel Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Super Skunk Strain x Chemdawg Strain
Energisk, oppløftende, euforisk og beroligende
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
70 - 75
OKTOBER
2nd-3rd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
medium
30%
70%
MEST SATIVA
Søte, krydrede og sitronaktige smaker
Sur og jordnær, med spor av diesel
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Super Skunk Strain x Chemdawg Strain
Energisk, oppløftende, euforisk og beroligende
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
70 - 75
OKTOBER
2nd-3rd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
medium
30%
70%
MEST SATIVA
Søte, krydrede og sitronaktige smaker
Sur og jordnær, med spor av diesel

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke