BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Sour Diesel Auto

SOUR DIESEL AUTO STRAIN

SLIPP KREATIVITETEN LøS OG FOKUSER MED DEN SKARPE OG SMAKFULLE SOUR DIESEL AUTO CANNABIS-STRAINEN

 
RATING
Sour Diesel x BF Super Auto #1
33% OFF
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Sour Diesel Auto Cannabis FrØ

Type: Autoflower Strain

Norsk: Sour Diesel Auto fra Barneys Farm Klar for en supersonisk strain som vil vekke sansene dine og gi energi til sinn og kropp? let ikke lenger enn Sour Diesel Auto, den sativa-dominerende hybriden som tar den autoblomstrende cannabisverdenen med storm. Sour Diesel Auto er laget ved å krysse den klassiske Sour Diesel med den potente BF Super Auto #1, og har et imponerende 23 % THC-innhold som garantert vil gi deg en følelse av motivasjon og fokus. Innendørsdyrkere elsker denne strainen for sin raske 70-dagers blomstringsperiode, som resulterer i imponerende utbytter på opptil 550-600 g/m2. Med en høyde på bare 90-120 cm, er den den perfekte størrelsen for de fleste innendørs dyrkerom. Men ikke glem utendørsprodusenter – Sour Diesel Auto leverer fortsatt imponerende utbytter på mellom 180 og 250 g per plante under ideelle forhold. Parfymen til Sour Diesel Auto er like særegen som den er sterk, og frister nesen med hint av jordaktig sitrus og diesel. Og dens high? Det er rett og slett fantastisk. Hvis du liker den originale Sour Diesel, kommer du til å elske Sour Diesel Auto. Den fantastiske Sour Diesel Auto er det perfekte valget for alle som leter etter en potent, velsmakende og stimulerende strain som er ferdig på bare noen få uker. Så hvorfor vente? Opplev den unike styrken til Sour Diesel Auto selv - gi den en prøvetur i dag!Er Sour Diesel Auto Indica eller Sativa?
Sour Diesel Auto-strainen fra Barneys Farm er 60% Sativa 40% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Sour Diesel Auto-frø?
For å lagre Sour Diesel Auto frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Sour Diesel Auto-strain?
Det er mange teknikker for å spire Sour Diesel Auto cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Sour Diesel Auto legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Sour Diesel Auto-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Sour Diesel Auto cannabisfrø?
Sour Diesel Auto cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Sour Diesel Auto Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
AUTOFLOWER
Sour Diesel x BF Super Auto #1
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
90-120cm
100-140cm
medium
40%
60%
MEST SATIVA
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
AUTOFLOWER
Sour Diesel x BF Super Auto #1
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
90-120cm
100-140cm
medium
40%
60%
MEST SATIVA

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke