BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Sour Strawberry

SOUR STRAWBERRY STRAIN

OPPLEV EN UNIK BLANDING AV FRUKTIG SøDME OG ENERGIGIVENDE HERLIGHETER MED STRAWBERRY DIESEL CANNABIS-STRAIN.

 
RATING
Strawberry Kush Strain x Sour Diesel Strain
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

SOUR STRAWBERRY™ Cannabis FrØ

Norsk: Sour Strawberry Strain fra Barneys Farm Forbered deg på å bli revet med av den fristende aromaen og de forførende lokkene til vår Sour Strawberry-strain Aka​​.Strawberry Diesel Sour Strawberry er resultatet av en kraftig genetisk krysning mellom den legendariske Strawberry Kush og den anerkjente Sour Diesel, som resulterer i en velbalansert hybridstrain som er litt sativa-dominerende og en fornøyelse å dyrke uansett erfaringsnivå. Blomstringstiden til Sour Strawberry er bare 65-70 dager innendørs, noe som betyr at du ikke trenger å vente lenge før du kan nyte dens skjønnhet. Med et innendørs utbytte på 500-600g/m2 kan du forvente å bli belønnet med en overflod av kraftige, klissete buds som garantert vil imponere. Men hvorfor begrense deg til å vokse innendørs? Sour Strawberry-stammen trives utendørs, med et utbytte på 1,5 til 2,5 kg per plante og en høyde på 1,5-2M. Bare forestill deg tilfredsstillelsen ved å se disse plantene vokse og modnes under den varme solen, de er klare for høsting i begynnelsen av oktober. Og la oss ikke glemme THC-prosenten – med en rekkevidde på 22-24 %, er Sour Strawberry Diesel en strain som pakker hardt. Knoppene til Sour Strawberry er virkelig et syn å se, med knallgrønne blader og brennende oransje hår som lokker deg til å ta en nærmere titt. Og når du først gjør det, vil du bli overrasket med en bukett av aromaer som spenner fra surt, søtt og fruktig til jordaktig og dieselaktig. Så hvorfor vente? Unn deg selv den uforglemmelige opplevelsen av denne Sour Strawberry-strainen. Med sin potente genetikk, rikholdige avlinger og fascinerende skjønnhet, vil denne strainen garantert bli en slager i cannabissamlingen din.

Sour Strawberry Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Strawberry Kush Strain x Sour Diesel Strain
Kreativ, energigivende, eufori, glad, avslappende
1.5- 2kg per plant
550-600 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150 – 200cm
medium
40%
60%
MEST SATIVA
Bær, Diesel, Jordbær, Søt Sitrus.
Diesel, jordnær, skarp, jordbær, søt
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Strawberry Kush Strain x Sour Diesel Strain
Kreativ, energigivende, eufori, glad, avslappende
1.5- 2kg per plant
550-600 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150 – 200cm
medium
40%
60%
MEST SATIVA
Bær, Diesel, Jordbær, Søt Sitrus.
Diesel, jordnær, skarp, jordbær, søt

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke