BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Sour Strawberry
Sour Strawberry 1Sour Strawberry 2Sour Strawberry 3Sour Strawberry 4Sour Strawberry 5
Sour Strawberry 6Sour Strawberry 7Sour Strawberry 8Sour Strawberry 9Sour Strawberry 10

SOUR STRAWBERRY STRAIN

OPPLEV EN UNIK BLANDING AV FRUKTIG SøDME OG ENERGIGIVENDE HERLIGHETER MED STRAWBERRY DIESEL CANNABIS-STRAIN.

 
RATING
Strawberry Kush Strain x Sour Diesel Strain
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Sour Strawberry Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain

Norsk: Sour Strawberry Strain fra Barneys Farm Forbered deg på å bli revet med av den fristende aromaen og de forførende lokkene til vår Sour Strawberry-strain Aka​​.Strawberry Diesel Sour Strawberry er resultatet av en kraftig genetisk krysning mellom den legendariske Strawberry Kush og den anerkjente Sour Diesel, som resulterer i en velbalansert hybridstrain som er litt sativa-dominerende og en fornøyelse å dyrke uansett erfaringsnivå. Blomstringstiden til Sour Strawberry er bare 65-70 dager innendørs, noe som betyr at du ikke trenger å vente lenge før du kan nyte dens skjønnhet. Med et innendørs utbytte på 500-600g/m2 kan du forvente å bli belønnet med en overflod av kraftige, klissete buds som garantert vil imponere. Men hvorfor begrense deg til å vokse innendørs? Sour Strawberry-stammen trives utendørs, med et utbytte på 1,5 til 2,5 kg per plante og en høyde på 1,5-2M. Bare forestill deg tilfredsstillelsen ved å se disse plantene vokse og modnes under den varme solen, de er klare for høsting i begynnelsen av oktober. Og la oss ikke glemme THC-prosenten – med en rekkevidde på 22-24 %, er Sour Strawberry Diesel en strain som pakker hardt. Knoppene til Sour Strawberry er virkelig et syn å se, med knallgrønne blader og brennende oransje hår som lokker deg til å ta en nærmere titt. Og når du først gjør det, vil du bli overrasket med en bukett av aromaer som spenner fra surt, søtt og fruktig til jordaktig og dieselaktig. Så hvorfor vente? Unn deg selv den uforglemmelige opplevelsen av denne Sour Strawberry-strainen. Med sin potente genetikk, rikholdige avlinger og fascinerende skjønnhet, vil denne strainen garantert bli en slager i cannabissamlingen din.Er Sour Strawberry Indica eller Sativa?
Sour Strawberry-strainen fra Barneys Farm er 60% Sativa 40% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Sour Strawberry-frø?
For å lagre Sour Strawberry frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Sour Strawberry-strain?
Det er mange teknikker for å spire Sour Strawberry cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Sour Strawberry legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Sour Strawberry-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Sour Strawberry cannabisfrø?
Sour Strawberry cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Sour Strawberry Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Strawberry Kush Strain x Sour Diesel Strain
Kreativ, energigivende, eufori, glad, avslappende
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
medium
40%
60%
MEST SATIVA
Bær, Diesel, Jordbær, Søt Sitrus.
Diesel, jordnær, skarp, jordbær, søt
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Strawberry Kush Strain x Sour Diesel Strain
Kreativ, energigivende, eufori, glad, avslappende
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
medium
40%
60%
MEST SATIVA
Bær, Diesel, Jordbær, Søt Sitrus.
Diesel, jordnær, skarp, jordbær, søt

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke