BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Strawberry Cheesecake Auto
Strawberry Cheesecake Auto 1Strawberry Cheesecake Auto 2Strawberry Cheesecake Auto 3Strawberry Cheesecake Auto 4Strawberry Cheesecake Auto 5
Strawberry Cheesecake Auto 6Strawberry Cheesecake Auto 7Strawberry Cheesecake Auto 8Strawberry Cheesecake Auto 9Strawberry Cheesecake Auto 10

STRAWBERRY CHEESECAKE AUTO STRAIN

EN AFGHAN OG MøTER STRAWBERRY PIE I DENNE APPETITTVEKKENDE GLEDEN

 
RATING
Strawberry Pie x Afghan OG x BF Super Auto #1
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Strawberry Cheesecake Auto Cannabis FrØ

Type: Autoflower Strain

Med en helt unik vri, fortsetter Barneys Farm sin søken i å skape banebrytende genetikk med vår egen Strawberry Cheesecake Auto. Etter omfattende selektiv avl med våre forskjellige jordbærterpenrike varianter, valgte vi ett fristende,  subtilt Strawberry Pie-feno. Laboratoriet krysset deretter dette med en sjelden kutting av en afghansk OG. Infusjonen av disse Indica-dominerende Kush-egenskapene sikrer rask vekst, utrolige produksjonsevner og en sterk tilgivende struktur. Å krysse denne kreasjonen med vår BF Super Auto #1 betyr at Strawberry Cheesecake Auto også kan trives i kjøligere klima, større enn livet enn de fleste Auto varianter, med perfekt kompakt og fullføre livssyklusen på et lite øyeblikk. I vekststadiet er vår Strawberry Cheesecake Auto typisk upretensiøs før den raske veksten av de blunt formede blomstrende grenene når ut, de mørkegrønne bladene forvandles til slutt og produserer vakre, dype lilla skjær. Forutsigbart er dette en veldig klebrig harpiksaktig plante med dype oransje blomster dekket av et tykt lag med trikomer som indikerer delikat glasur på en kake. Aromaene er ganske spennende, søt geitost med hint av lagret jordaktig skunk toppet med en subtil utgivelse av jordbærhasj og friske markbær.Er Strawberry Cheesecake Auto Indica eller Sativa?
Strawberry Cheesecake Auto-strainen fra Barneys Farm er 25% Sativa 75% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Strawberry Cheesecake Auto-frø?
For å lagre Strawberry Cheesecake Auto frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Strawberry Cheesecake Auto-strain?
Det er mange teknikker for å spire Strawberry Cheesecake Auto cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Strawberry Cheesecake Auto legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Strawberry Cheesecake Auto-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Strawberry Cheesecake Auto cannabisfrø?
Strawberry Cheesecake Auto cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Strawberry Cheesecake Auto Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
AUTOFLOWER
Strawberry Pie x Afghan OG x BF Super Auto #1
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m²
75 - 80
90-110cm
100-140cm
medium
75%
25%
MEST INDICA
Jordlig, jordbær, ostekake
Jordbærhash, ostekake
4
Cool, Hot & Temperate
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
AUTOFLOWER
Strawberry Pie x Afghan OG x BF Super Auto #1
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m²
75 - 80
90-110cm
100-140cm
medium
75%
25%
MEST INDICA
Jordlig, jordbær, ostekake
Jordbærhash, ostekake
4
Cool, Hot & Temperate

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke