BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Strawberry Lemonade
Strawberry Lemonade 1Strawberry Lemonade 2Strawberry Lemonade 3Strawberry Lemonade 4Strawberry Lemonade 5
Strawberry Lemonade 6Strawberry Lemonade 7Strawberry Lemonade 8Strawberry Lemonade 9Strawberry Lemonade 10

STRAWBERRY LEMONADE STRAIN

LA DENNE FORFøRENDE STRAWBERRY BOBLE SEG GJENNOM HJERNEN OG KROPPEN DIN

 
RATING
Strawberry x Lemon OG
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Strawberry Lemonade Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain

Vi er glade for å introdusere denne splitter nye Strawberry & Lemon smaks fylte skapelsen fra Barneys Farm. En miks av den svært potente og for det meste sativa Strawberry med vår fenomenale Lemon OG, produserte en variant som frister neseborene, smaksløkene eksploderer og hjernen bobler. En rekke saftige terpener transporterer deg til en jordbær farget verden av avslapning, lindrer smerte og lar deg føle deg forfriskende og energisk. STRAWBERRY LEMONADE er enormt populært for dagtids-aktiviteter, med laboratorietester som rapporterer et massivt THC-innhold på over 20%! En liten bit av Lemonade går langt! Uansett hva du gjør, gå ikke glipp av dette fantastiske nye tillegget STRAWBERRY LEMONADE fra Barneys Farm katalog.Er Strawberry Lemonade Indica eller Sativa?
Strawberry Lemonade-strainen fra Barneys Farm er 60% Sativa 40% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Strawberry Lemonade-frø?
For å lagre Strawberry Lemonade frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Strawberry Lemonade-strain?
Det er mange teknikker for å spire Strawberry Lemonade cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Strawberry Lemonade legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Strawberry Lemonade-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Strawberry Lemonade cannabisfrø?
Strawberry Lemonade cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Strawberry Lemonade Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Strawberry x Lemon OG
Kreativ, Beroligende, Oppløftet, Lykkelig, Fokusert, Energisk
2500 gr/plant
700-800 gr/m²
60 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
120-150cm
120-150cm
150-250cm
HØY
40%
60%
MEST SATIVA
Jordbær Lemonade, Sitron, Skunky Jordbær, Søt
Søt sitron, Jordaktig Jordbær, Fruktig Hash
4
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Strawberry x Lemon OG
Kreativ, Beroligende, Oppløftet, Lykkelig, Fokusert, Energisk
2500 gr/plant
700-800 gr/m²
60 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
120-150cm
120-150cm
150-250cm
HØY
40%
60%
MEST SATIVA
Jordbær Lemonade, Sitron, Skunky Jordbær, Søt
Søt sitron, Jordaktig Jordbær, Fruktig Hash
4

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke