BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Tangerine Dream
Tangerine Dream 1Tangerine Dream 2Tangerine Dream 3Tangerine Dream 4Tangerine Dream 5
Tangerine Dream 6Tangerine Dream 7Tangerine Dream 8Tangerine Dream 9Tangerine Dream 10

TANGERINE DREAM STRAIN

UTVIDE DITT SINN OG RO NED KROPPEN DIN MED DENNE DRøMMENDE SATIVA CUP-VINNEREN

Cup Winner
RATING
G13 x Afghan x Neville’s A5 Haze
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Tangerine Dream Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain

TANGERINE DREAM er en sativa dominerende variant som gir en tangy mandarin aroma og mandarin smaker. Den gir en avslappende og cerebral “høy” effekt. Denne planten har en kort blomstringstid på bare 65 dager; men den vil trenge støtte i sine siste uker. TANGERINE DREAM vokser opp til en meter høy, og dens sterke sidegrener gir en imponerende 600g per kvadratmeter. Colas vokser stort og tungt, vakkert belagt med røde og oransje trichomes.Er Tangerine Dream Indica eller Sativa?
Tangerine Dream-strainen fra Barneys Farm er 60% Sativa 40% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Tangerine Dream-frø?
For å lagre Tangerine Dream frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Tangerine Dream-strain?
Det er mange teknikker for å spire Tangerine Dream cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Tangerine Dream legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Tangerine Dream-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Tangerine Dream cannabisfrø?
Tangerine Dream cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Tangerine Dream Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
G13 x Afghan x Neville’s A5 Haze
Kropp avslappende, Cerebral, Eufori, Oppløftende
800 gr/plant
500-600 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
medium
40%
60%
MEST SATIVA
Appelsin, Bær, Citrus, Sukker, Tropisk
Intens Sitrus, Bær
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
G13 x Afghan x Neville’s A5 Haze
Kropp avslappende, Cerebral, Eufori, Oppløftende
800 gr/plant
500-600 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
medium
40%
60%
MEST SATIVA
Appelsin, Bær, Citrus, Sukker, Tropisk
Intens Sitrus, Bær

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke