BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Triple Cheese
Triple Cheese 1Triple Cheese 2Triple Cheese 3Triple Cheese 4Triple Cheese 5
Triple Cheese 6Triple Cheese 7Triple Cheese 8Triple Cheese 9

TRIPLE CHEESE STRAIN

SEIZE THE CHEESE! UFATTELIG TRIPPEL CHEESE EKSTRAVAGANZA FOR CHEESE ELSKERE

Cup Winner
RATING
Old Cheese x Blue Cheese
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Triple Cheese Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain

TRIPLE CHEESE er en kryssing av vår BLUE CHEESE med den kraftige Original Cheese (Skunk # 1-fenotype), opprettet over mange generasjoner gjennom utvelgelse og tilbakekryssing for å skape denne fantastiske Varianten. TRIPLE CHEESE er alt vi ønsket å skape og mer. Men vent, det blir bedre; Denne planten er lett å dyrke og produserer tette buds med en bemerkelsesverdig blåbær og moden ostesmak som dominerer denne varianten og pakker en punch hvor den ofte når opp til 22% THC.Er [STRAINNAVN] Indica eller Sativa?
[STRAINNAVN]-strainen fra Barneys Farm er 20% Sativa 80% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Triple Cheese-frø?
For å lagre Triple Cheese frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Triple Cheese-strain?
Det er mange teknikker for å spire [STRAINNAVN] cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Triple Cheese legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Triple Cheese-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Triple Cheese cannabisfrø?
Triple Cheese cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Triple Cheese Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Old Cheese x Blue Cheese
Kilende Opphisselse, Kroppshøy, Langvarig, Lykkelig
800 gr/plant
500-600 gr/m²
50 - 55
SEPTEMBER
2nd-3rd week
90/100cm
100-110cm
120-150cm
medium
80%
20%
MEST INDICA
Cheesy, Urter, Søt, Sur , Dank
Søt Creme Cheese, Skarp
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Old Cheese x Blue Cheese
Kilende Opphisselse, Kroppshøy, Langvarig, Lykkelig
800 gr/plant
500-600 gr/m²
50 - 55
SEPTEMBER
2nd-3rd week
90/100cm
100-110cm
120-150cm
medium
80%
20%
MEST INDICA
Cheesy, Urter, Søt, Sur , Dank
Søt Creme Cheese, Skarp

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke