BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Tropicanna Banana
Tropicanna Banana 1Tropicanna Banana 2Tropicanna Banana 3Tropicanna Banana 4Tropicanna Banana 5
Tropicanna Banana 6Tropicanna Banana 7Tropicanna Banana 8Tropicanna Banana 9Tropicanna Banana 10

TROPICANNA BANANA

LA DENNE KRAFTIGE BANANEN TA DEG MED PÅ EN SKIKKELIG TROPISK TUR INN I EUFORI

 
RATING
Tropicanna x Banana Kush
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

TROPICANNA BANANA™ Cannabis FrØ

 Nok et kjempe fristende tillegg til Cali-kolleksjonen. En fascinerende tropisk cocktail med friske og fruktige smaker, kompromissløs styrke og ekstraordinært produksjons potensiale. Denne bemerkelsesverdige hybriden er søt, sticky, pumpet opp, veldig potent og vil la dyrkere gispe i ærefrykt over disse høytytende genetikkene. Barney's Farm har temmet denne Sativa Dominant-hybriden (60% Sativa, 40% Indica) og pyntet den med enorme klynger av glinsende, søte tropiske fruktduftende trichomer. Et perfekt utformet ekteskap med Tropicanna (Girl Scout Cookies x Tangie) og en vri av Banana Kush gir en beroligende Indica-innflytelse. La hennes brusende personlighet lede deg inn i en verden av euforiske fizz og mystikk. Tropicanna Banana er en meget sterk plante, som er i stand til å levere monsterproduksjon når den er i riktige hender. Dyrket innendørs forventes høyder på opptil 1,1 m med utbytte på 700 g / m2 (blomstring på 65-70 dager) Produksjon på opptil 2 kg per plante er veldig oppnåelige. THC-nivåer på 22-25% sikrer ekstraordinær terapeutisk verdi og oppløftende forfriskende effekter som vil være med deg gjennom dagen.

Tropicanna Banana Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Tropicanna x Banana Kush
Lykkelig, oppløftende, avslappende
2000
700 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
2nd-3rd week
110cm
medium
40%
60%
MEST SATIVA
Fruktig, banan, tropisk
jordisk, skarp
4
VARMT & TEMPERERT
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Tropicanna x Banana Kush
Lykkelig, oppløftende, avslappende
2000
700 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
2nd-3rd week
110cm
medium
40%
60%
MEST SATIVA
Fruktig, banan, tropisk
jordisk, skarp
4
VARMT & TEMPERERT

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke