BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Utopia Haze
Utopia Haze 1Utopia Haze 2Utopia Haze 3Utopia Haze 4Utopia Haze 5
Utopia Haze 10

UTOPIA HAZE

UNNSLIPP VERDEN MED VÅR PRISVINNENDE HJERTEVARMER BRAZILIAN HAZE

Cup Winner
RATING
Brazilian landrace
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

UTOPIA HAZE™ Cannabis FrØ

Utopia Haze™ er avlet fra en verdsatt Sativa dominant brasiliansk landrace. Kontinuerlig tilbakekryssing av utvalgte planter fra denne fantastiske varianten avsluttet med Utopia Haze™. Når den endelig ble utgitt i 2008 var Utopia Haze™ den overordnede favoritt på 2008 Cannabis Cup, som vinner av både Cannabis og Sativa Cup premier. Utopia Haze™ vokser høyt, opp til 130cm og gir høy ytelse og motstandsdyktig mot mugg og sykdom. Utopia Haze™ eksploderer med sitrus og mint smak og med en kraftig langvarig cerebral Sativa “høy”.

Utopia Haze Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Brazilian landrace
Cerebral løft, Hazy Avslapping, Søvnig
650 gr/m²
70 - 75
OKTOBER
3rd-4th week
110/130cm
110cm
130cm
medium
10%
90%
MEST SATIVA
Fruktig, Krydret, Mint, Sitrus
Fruktig, Treaktig, Sterk, Jordaktig
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Brazilian landrace
Cerebral løft, Hazy Avslapping, Søvnig
650 gr/m²
70 - 75
OKTOBER
3rd-4th week
110/130cm
110cm
130cm
medium
10%
90%
MEST SATIVA
Fruktig, Krydret, Mint, Sitrus
Fruktig, Treaktig, Sterk, Jordaktig

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke