BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Violator Kush
Violator Kush 1Violator Kush 2Violator Kush 3Violator Kush 4Violator Kush 5

VIOLATOR KUSH STRAIN

FYR OPP LITT VIRKELIG INDISKE GENETIKK I DENNE UTROLIGE PLANTEN AV KUSH OG CHARAS

Cup Winner
RATING
Malana Charas x Hindu Kush
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE
  • Beklager, dette frøet er ikke tilgjengelig for øyeblikket.
  • Vil du at vi sender deg en e-post når dette frøet er på lager igjen?

Violator Kush Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain

Vi tilbrakte litt tid i Himalaya og Malana-dalen, og samlet nøye inn den aller beste genetikken fra regionen. Malana Charas ble valgt for sin styrke og evne til å produsere fantastisk hash. Kryssing med den rene Indica Hindu Kush førte til VIOLATOR KUSH, en Indica dominant varian med stor avling. Denne planten vokser kort med store blader, tykke stammer og velutviklede sidegrener, som må støttes opp. VIOLATOR KUSH viser en ekstraordinær tetthet av trichomes, med en fantastisk lukt og smak. Denne planten vil gi en fantastisk og komfortabel effekt, perfekt for en dag på sofaen.Er Violator Kush Indica eller Sativa?
Violator Kush-strainen fra Barneys Farm er 20% Sativa 80% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Violator Kush-frø?
For å lagre Violator Kush frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Violator Kush-strain?
Det er mange teknikker for å spire Violator Kush cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Violator Kush legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Violator Kush-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Violator Kush cannabisfrø?
Violator Kush cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Violator Kush Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Malana Charas x Hindu Kush
Kroppshøy, Euphoria, Sosial, Snakkesalig, Søvnig
650 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
80/90cm
90cm
80%
20%
Krydret Furu, Pepper
Krydret, Skarp, Jordaktig, Hash, Tropisk
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Malana Charas x Hindu Kush
Kroppshøy, Euphoria, Sosial, Snakkesalig, Søvnig
650 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
80/90cm
90cm
80%
20%
Krydret Furu, Pepper
Krydret, Skarp, Jordaktig, Hash, Tropisk

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke