BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Watermelon Zkittlez
Watermelon Zkittlez 1Watermelon Zkittlez 2Watermelon Zkittlez 3Watermelon Zkittlez 4Watermelon Zkittlez 5
Watermelon Zkittlez 6Watermelon Zkittlez 7Watermelon Zkittlez 8Watermelon Zkittlez 9Watermelon Zkittlez 10

WATERMELON ZKITTLEZ STRAIN

IKKE GÅ GLIPP AV DENNE FANTASTISKE VANNMELON OG SøT SITRUS FRUKTIG FUSJON AV GLEDE FRA USA SOM VIL GI DEG VANN I MUNN..

 
RATING
Watermelon x Zkittlez
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

WATERMELON ZKITTLEZ™ Cannabis FrØ

Vannmelon Zkittlez av Barneys Farm: Denne fantastisk balanserte hybriden viser tunge sativa vekstmønstre som er med på å gjøre henne til en kraftig produksjonsfabrikk, med noen produsenter som kan oppnå mer enn 1 kg per plante når de behandles med kjærlighet! Innendørs skal du se på rundt 550 g/m2. En oppkvikkende og svært energigivende effekt kommer fra prøvetaking av denne fantastiske rosen av en cannabis variant. Vakker og duftende, vannmelon Zkittlez vil blende deg med sine positive effekter som antenner kropp og sjel. En skikkelig tonic for dagens stress og problemer. Hun får dem til å forsvinne i en sky av røyk, som ved magi. Før 63 dager har gått i blomstrings fasen, vil denne skjønnheten komme til å blomstre som en rakett og produsere ruvende colaer full av knopper som henger tungt fra hver gren. På dag 63 vil planten være klar for deg. Uforglemmelige dufter dukker opp gjennom blomstringsprosessen og de forskjellige tørkestadiene. Den muntre og glade effekten fra vannmelon smeltet sammen med vår fantastiske Zkittlez gir en helt fantastisk og fruktig cannabisopplevelse som får deg til å komme tilbake for mer og mer.

Watermelon Zkittlez Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Watermelon x Zkittlez
Oppløftende, Euforisk Avslapping, Beroligende
750–1000g per plant
550 gr/m²
63
SEPTEMBER
3rd-4th week
120-140cm
140-200cm
medium
55%
45%
MEST INDICA
Fruktig Vannmelon og Druer
Tropiske Frukter, Søte Bær
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Watermelon x Zkittlez
Oppløftende, Euforisk Avslapping, Beroligende
750–1000g per plant
550 gr/m²
63
SEPTEMBER
3rd-4th week
120-140cm
140-200cm
medium
55%
45%
MEST INDICA
Fruktig Vannmelon og Druer
Tropiske Frukter, Søte Bær

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke