BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Watermelon Zkittlez Auto
Watermelon Zkittlez Auto 1Watermelon Zkittlez Auto 2Watermelon Zkittlez Auto 3Watermelon Zkittlez Auto 4Watermelon Zkittlez Auto 5
Watermelon Zkittlez Auto 6Watermelon Zkittlez Auto 7Watermelon Zkittlez Auto 8Watermelon Zkittlez Auto 9Watermelon Zkittlez Auto 10

WATERMELON ZKITTLEZ AUTO STRAIN

IKKE GÅ GLIPP AV DENNE AUTOFLOWERING BESTSELGEREN, EN FANTASTISK FRUKTIG FUSJON AV TROPISK GLEDE.

 
RATING
Watermelon Zkittlez x BF Super Auto #1
33% OFF
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Watermelon Zkittlez Auto Cannabis FrØ

Type: Autoflower Strain

Watermelon Zkittlez Auto av Barneys Farm: Se opp, fordi Watermelon Zkittlez Auto har makten til å sprette deg sidelengs som en sprettball. Oppdag hennes forskjellige fruktige smaker når de skummer og spruter fra denne fenomenale trichombelastede THC-fabrikken. En plante som er lett å dyrke, men samtidig imponerende, og kan produsere fantastiske avlinger på mer enn 550gr / m² i erfarne hender. Når det er sagt, er hun en plante som gan`ske mye vokser av selv og ikke trenger så mye stell, så det kan være et ideelt alternativ for både nybegynnere og eksperter. Dette oppsiktsvekkende eksemplaret kommer til å blomstre på bare 70 dager etter planting, en ekte hastighetsdemon. En lett plante å trimme gjør høsting til en synkronisering. Senere vil plantens sprudlende effekter skjemme deg bort i en ekstremt fredelig sinnstilstand. Vannmelon Skittlez Auto vokser til en høyde på opptil 140 cm, noe som gjør den ideell til å dyrke terrasser og balkonger. Høye nivåer av THC (26%) sikrer en dyp og langvarig euforisk effekt. Forsikre deg om at du prøver de helt tropiske smaker av Watermelon Zkittlez Auto minst en gang i livet ditt. Du vil ikke bli lei deg for at du gjorde det.Er Watermelon Zkittlez Auto Indica eller Sativa?
Watermelon Zkittlez Auto-strainen fra Barneys Farm er 40% Sativa 60% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Watermelon Zkittlez Auto-frø?
For å lagre Watermelon Zkittlez Auto frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Watermelon Zkittlez Auto-strain?
Det er mange teknikker for å spire Watermelon Zkittlez Auto cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Watermelon Zkittlez Auto legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Watermelon Zkittlez Auto-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Watermelon Zkittlez Auto cannabisfrø?
Watermelon Zkittlez Auto cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Watermelon Zkittlez Auto Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
AUTOFLOWER
Watermelon Zkittlez x BF Super Auto #1
Oppløftende Avslapping
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 75
90-110cm
120-140cm
medium
60%
40%
MEST INDICA
Fruktig Vannmelon og Søte bær
Tropisk Frukt Godteri
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
AUTOFLOWER
Watermelon Zkittlez x BF Super Auto #1
Oppløftende Avslapping
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 75
90-110cm
120-140cm
medium
60%
40%
MEST INDICA
Fruktig Vannmelon og Søte bær
Tropisk Frukt Godteri

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke