BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Watermelon Zkittlez Auto

WATERMELON ZKITTLEZ AUTO

IKKE GÅ GLIPP AV DENNE AUTOFLOWERING BESTSELGEREN, EN FANTASTISK FRUKTIG FUSJON AV TROPISK GLEDE.

 
RATING
Watermelon Zkittlez x BF Super Auto #1
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE
  • Beklager, dette frøet er ikke tilgjengelig for øyeblikket.
  • Vil du at vi sender deg en e-post når dette frøet er på lager igjen?

WATERMELON ZKITTLEZ AUTO™ Cannabis FrØ

Watermelon Zkittlez Auto av Barneys Farm: Se opp, fordi Watermelon Zkittlez Auto har makten til å sprette deg sidelengs som en sprettball. Oppdag hennes forskjellige fruktige smaker når de skummer og spruter fra denne fenomenale trichombelastede THC-fabrikken. En plante som er lett å dyrke, men samtidig imponerende, og kan produsere fantastiske avlinger på mer enn 550gr / m² i erfarne hender. Når det er sagt, er hun en plante som gan`ske mye vokser av selv og ikke trenger så mye stell, så det kan være et ideelt alternativ for både nybegynnere og eksperter. Dette oppsiktsvekkende eksemplaret kommer til å blomstre på bare 70 dager etter planting, en ekte hastighetsdemon. En lett plante å trimme gjør høsting til en synkronisering. Senere vil plantens sprudlende effekter skjemme deg bort i en ekstremt fredelig sinnstilstand. Vannmelon Skittlez Auto vokser til en høyde på opptil 140 cm, noe som gjør den ideell til å dyrke terrasser og balkonger. Høye nivåer av THC (26%) sikrer en dyp og langvarig euforisk effekt. Forsikre deg om at du prøver de helt tropiske smaker av Watermelon Zkittlez Auto minst en gang i livet ditt. Du vil ikke bli lei deg for at du gjorde det.

Watermelon Zkittlez Auto Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
AUTOFLOWER
INNENDØRS / UTENDØRS
Watermelon Zkittlez x BF Super Auto #1
Oppløftende Avslapping
600-700
550 gr/m²
70
120-140cm
140cm
medium
60%
40%
MEST INDICA
NEI
Fruktig Vannmelon og Søte bær
Tropisk Frukt Godteri
2
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
AUTOFLOWER
INNENDØRS / UTENDØRS
Watermelon Zkittlez x BF Super Auto #1
Oppløftende Avslapping
600-700
550 gr/m²
70
120-140cm
140cm
medium
60%
40%
MEST INDICA
NEI
Fruktig Vannmelon og Søte bær
Tropisk Frukt Godteri
2

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke