BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Wedding Cake Auto
Wedding Cake Auto 1Wedding Cake Auto 2Wedding Cake Auto 3Wedding Cake Auto 4Wedding Cake Auto 5
Wedding Cake Auto 6Wedding Cake Auto 7Wedding Cake Auto 8Wedding Cake Auto 9Wedding Cake Auto 10

WEDDING CAKE AUTO STRAIN

OPPLEV WHITE CRYSTAL WONDER OF WEDDING CAKE AUTO

 
RATING
Wedding Cake x BF Super Auto #1
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Wedding Cake Auto Cannabis FrØ

Type: Autoflower Strain

Følg Toni13, Barneys Farm Official Test Grower i dag! Se den siste testen hans vokse av bryllupskake AUTO 

https://cultivandomedicina.com/blog-cultivo-marihuana og  https://www.facebook.com/pg/Toni13A/posts/

WEDDING CAKE AUTO : Dekket i velsmakende sukkerkrystaller, som en flott kake, har vår Super WEDDING CAKE AUTO et veldig frostig rykte og er et perfekt tillegg til vår Autoflowering Cali Collection. Resultatene fra en sammensmelting av Wedding Cake og vår BF Super Auto # 1, denne planten vil ikke skuffe! Med forhøyet potens fra Skywalker OG-trekkene, noe som skaper økt motstand mot skadedyr og stress, mens rotstrukturen strekker seg ut inn i livet fra dag 1. For elskere av hvite varianter med krystalldekket knopp, er WEDDING CAKE AUTO en virkelig godbit. Indica dominerende 65%, med masse knopper som står veldig tett i tett . Bare noen få uker etter plantingen begynner solide knopper, som skinner som juveler, å komme frem i lyset. Etter bare 70-75 dager vil disse skinnende druesmakede  blomstene,som er pakket tett sammen og perfekt utformet, klar for høsting. En endelig høyde på 90 cm, 500 gr / m² er lett oppnåelig, kan strekke seg opp til 750 gr / m² utendørs. THC er testet med 25% og med 2,4% CBD. Men vær forsiktig, fordi blir du for ivrig, kan den sende deg inn i en ustoppelig reise med dyp avslapning og søvn. Ikke gå glipp av denne historiske varianten av en autoflower plante fra Barney's Farm Lab.Er Wedding Cake Auto Indica eller Sativa?
Wedding Cake Auto-strainen fra Barneys Farm er 35% Sativa 65% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Wedding Cake Auto-frø?
For å lagre Wedding Cake Auto frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Wedding Cake Auto-strain?
Det er mange teknikker for å spire Wedding Cake Auto cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Wedding Cake Auto legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Wedding Cake Auto-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Wedding Cake Auto cannabisfrø?
Wedding Cake Auto cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Wedding Cake Auto Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
AUTOFLOWER
Wedding Cake x BF Super Auto #1
Beroligende, Euforisk
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 75
80-100cm
100-120cm
medium
65%
35%
MEST INDICA
Sommerbær
Fruktig
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
AUTOFLOWER
Wedding Cake x BF Super Auto #1
Beroligende, Euforisk
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 75
80-100cm
100-120cm
medium
65%
35%
MEST INDICA
Sommerbær
Fruktig

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke