BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Wedding Cake Auto
Wedding Cake Auto 1Wedding Cake Auto 2Wedding Cake Auto 3Wedding Cake Auto 4Wedding Cake Auto 5
Wedding Cake Auto 6Wedding Cake Auto 7Wedding Cake Auto 8Wedding Cake Auto 9Wedding Cake Auto 10

WEDDING CAKE AUTO STRAIN

OPPLEV WHITE CRYSTAL WONDER OF WEDDING CAKE AUTO

 
RATING
Wedding Cake x BF Super Auto #1
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

WEDDING CAKE AUTO™ Cannabis FrØ

Følg Toni13, Barneys Farm Official Test Grower i dag! Se den siste testen hans vokse av bryllupskake AUTO 

https://cultivandomedicina.com/blog-cultivo-marihuana og  https://www.facebook.com/pg/Toni13A/posts/

WEDDING CAKE AUTO ™: Dekket i velsmakende sukkerkrystaller, som en flott kake, har vår Super WEDDING CAKE AUTO ™ et veldig frostig rykte og er et perfekt tillegg til vår Autoflowering Cali Collection. Resultatene fra en sammensmelting av Wedding Cake og vår BF Super Auto # 1, denne planten vil ikke skuffe! Med forhøyet potens fra Skywalker OG-trekkene, noe som skaper økt motstand mot skadedyr og stress, mens rotstrukturen strekker seg ut inn i livet fra dag 1. For elskere av hvite varianter med krystalldekket knopp, er WEDDING CAKE AUTO ™ en virkelig godbit. Indica dominerende 65%, med masse knopper som står veldig tett i tett . Bare noen få uker etter plantingen begynner solide knopper, som skinner som juveler, å komme frem i lyset. Etter bare 70-75 dager vil disse skinnende druesmakede  blomstene,som er pakket tett sammen og perfekt utformet, klar for høsting. En endelig høyde på 90 cm, 500 gr / m² er lett oppnåelig, kan strekke seg opp til 750 gr / m² utendørs. THC er testet med 25% og med 2,4% CBD. Men vær forsiktig, fordi blir du for ivrig, kan den sende deg inn i en ustoppelig reise med dyp avslapning og søvn. Ikke gå glipp av denne historiske varianten av en autoflower plante fra Barney's Farm Lab.

Wedding Cake Auto Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
AUTOFLOWER
Wedding Cake x BF Super Auto #1
Beroligende, Euforisk
750 gr/m
500 gr/m²
70 - 75
90cm
110cm
medium
65%
35%
Sommerbær
Fruktig
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
AUTOFLOWER
Wedding Cake x BF Super Auto #1
Beroligende, Euforisk
750 gr/m
500 gr/m²
70 - 75
90cm
110cm
medium
65%
35%
Sommerbær
Fruktig

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke