BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
White Widow XXL
White Widow XXL 1White Widow XXL 2White Widow XXL 3White Widow XXL 4White Widow XXL 5
White Widow XXL 6White Widow XXL 7White Widow XXL 8White Widow XXL 9White Widow XXL 10

WHITE WIDOW XXL STRAIN

UMISKJENNELIGE SKARPE SKUNKY OG VELSMAKENDE SøTE AROMAER

 
RATING
Brazilian x South Indian
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

White Widow XXL Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain

Norsk: White Widow fra Barneys Farm, White Widow fra Barneys Farm er en ekte Amsterdam-klassiker, i flere tiår har de umiskjennelige skarpe skunky og saltsøte aromaene vært symbolske, med lukten av Amsterdams gater og ikoniske kanaler. Utviklingen av denne legendariske varianten fortsetter, vår White Widow beholder den brasilianske sativa høy, pluss en forbedret 75 % superharpiksholdig sørindisk indica. Ideell for alle forhold og vekstteknikker  White Widow er en ekstremt allsidig plante, en muggbestandig frø variant, motstandsdyktig mot insekter og takler seg godt selv i kaldere klima, så ganske rett frem for alle nivåer av erfaring. White Widow utvikler seg til en klassisk Indica-form, en kompakt kraftig rask voksende, sterke grener utvikler seg og blir buskete og brede for forberedelse til blomstring. Innendørs høyder på 100-120 cm kan oppnås, utendørs 2 meter kan oppnåes relativt enkelt. Blomstringstid innendørs er innen 9 uker, utendørs høstes tidlig i oktober Med blomstring av store, tunge og superklebrige solide knopper, fra grenene kan de blomstrende søylene se mer ut som Sativa, en av de mange unike egenskapene til denne frø varianten. Den ekstraordinære harpiksproduksjonen skaper et tykt teppe av glinsende trikomer, nesten hvite i utseende froster de lange oransje pistillen og små mørkegrønne sukkerblader. Denne Amsterdam-klassikeren kommer med en eksotisk terpenprofil fullpakket med skarpe skunky søte sitrusaromaer og en jordaktig furu- og kryddersmak.Er White Widow XXL Indica eller Sativa?
White Widow XXL-strainen fra Barneys Farm er 25% Sativa 75% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra White Widow XXL-frø?
For å lagre White Widow XXL frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra White Widow XXL-strain?
Det er mange teknikker for å spire White Widow XXL cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra White Widow XXL legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når White Widow XXL-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire White Widow XXL cannabisfrø?
White Widow XXL cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

White Widow XXL Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Brazilian x South Indian
Kreativ, oppløftende, energisk, snakkesalig, euforisk
2000 gr/plant
600-700 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
medium
75%
25%
MEST INDICA
Fruktig, krydret furu
Søt skarp fruktig krydret furu
4
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Brazilian x South Indian
Kreativ, oppløftende, energisk, snakkesalig, euforisk
2000 gr/plant
600-700 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
medium
75%
25%
MEST INDICA
Fruktig, krydret furu
Søt skarp fruktig krydret furu
4

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke