BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
White Widow XXL Auto

WHITE WIDOW XXL AUTO STRAIN

EN EKTE AMSTERDAM-KLASSIKER FRA BARNEYS FARM.

 
RATING
Brazilian x South Indian x BF Super Auto #1
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

White Widow XXL Auto Cannabis FrØ

Type: Autoflower Strain

White Widow Auto av Barneys Farm er en ekte Amsterdam-klassiker fra Barneys Farm, White Widow er nå tilgjengelig i en autoblomstrende variant. Utviklingen av denne legendariske frø varianten fortsetter, vår White Widow Auto er en overdådig 70 % Indica-dominerende kryss av en brasiliansk Sativa X superharpiksholdig Sør-Indisk Indica, ekspert smeltet sammen med vår Barneys Farm Super Auto #1. White Widow Auto er en ekstremt allsidig plante, ideell for alle forhold og vekstteknikker, en muggbestandig variant, motstandsdyktig mot insekter og takler godt selv kaldere klima, så ganske rett frem for alle nivåer av erfaring. White Widow Auto er en klassisk Indica-form, ekstra kompakt sammenlignet med den feminiserte versjonen, men fortsatt kraftig og rask i vekst, som blir buskete og bred i tiden for blomstring. Vokser opp til høyder 80-90 cm innendørs, 100-120 utendørs og når modenhet raskt på 70-75 dager fra frø. Med begynnelsen av blomstringen  store Sativa-lignende, tunge og superklebrige, solide knopper, og den ekstraordinære harpiksproduksjonen skaper et tykt teppe av glinsende trikomer som dekker colaene, nesten hvite i utseende på de lange oransje pistillen og små mørke grønne sukkerblader. Denne Amsterdam-klassikeren kommer med en eksotisk terpenprofil fullpakket med skarpe skunky søte sitrusaromaer og jordnære smaker av furu og krydder.Er White Widow XXL Auto Indica eller Sativa?
White Widow XXL Auto-strainen fra Barneys Farm er 30% Sativa 70% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra White Widow XXL Auto-frø?
For å lagre White Widow XXL Auto frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra White Widow XXL Auto-strain?
Det er mange teknikker for å spire White Widow XXL Auto cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra White Widow XXL Auto legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når White Widow XXL Auto-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire White Widow XXL Auto cannabisfrø?
White Widow XXL Auto cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

White Widow XXL Auto Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
AUTOFLOWER
Brazilian x South Indian x BF Super Auto #1
Kreativ, oppløftende, energisk, snakkesalig, euforisk
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 75
80-100cm
100-120cm
medium
70%
30%
MEST INDICA
Skarp Skunky Søt Sitrus, Fruktig, Krydret Furu
Søt, skarp, fruktig, krydret furu
4
Cool, Hot & Temperate
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
AUTOFLOWER
Brazilian x South Indian x BF Super Auto #1
Kreativ, oppløftende, energisk, snakkesalig, euforisk
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 75
80-100cm
100-120cm
medium
70%
30%
MEST INDICA
Skarp Skunky Søt Sitrus, Fruktig, Krydret Furu
Søt, skarp, fruktig, krydret furu
4
Cool, Hot & Temperate

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke