BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Widow Remedy - Regular
Widow Remedy - Regular 1Widow Remedy - Regular 2Widow Remedy - Regular 3Widow Remedy - Regular 4Widow Remedy - Regular 5
Widow Remedy - Regular 6

WIDOW REMEDY - REGULAR STRAIN

LA WIDOW GJøRE JOBBEN OG MASSERE BORT SMERTER OG UBEHAG

 
RATING
Tijuana Sativa x Kerala India x Afghan
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Widow Remedy - Regular Cannabis FrØ

WIDOW REMEDY ble opprettet ved å krysse Tijuana Sativa med Kerala som skapte en vakker Sativa dominant plante som blomstrer med høye nivåer av cannabinoider. Varianten ble videreutviklet ved å kombinere den med en ren Afghan variant, hovedsakelig for å øke utbyttet, forkorte blomstringstiden og den ekstra bonusen av økt CBD-potens i det endelige utvalget. Resultatet fra denne treveiskryssingen er en bemerkelsesverdig hybrid med slektskap som nærmer seg Widow, bare med tilsatt CBD. WIDOW REMEDY er en effektiv kur for smertelindring, søvnløshet og komfort for kvalme. Grå dager forsvinner i dens tåke.Er [STRAINNAVN] Indica eller Sativa?
[STRAINNAVN]-strainen fra Barneys Farm er 60% Sativa 40% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Widow Remedy - Regular-frø?
For å lagre Widow Remedy - Regular frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Widow Remedy - Regular-strain?
Det er mange teknikker for å spire [STRAINNAVN] cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Widow Remedy - Regular legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Widow Remedy - Regular-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Widow Remedy - Regular cannabisfrø?
Widow Remedy - Regular cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Widow Remedy - Regular Cannabis Frø SPESIFIKASJON

VANLIG
NORMAL
Tijuana Sativa x Kerala India x Afghan
Cerebral, Beroligende, Avslappende, Rolig, Mellow
500-600
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
90-110cm
medium
40%
60%
Søt, Fruktig, Blomstret, Furu
Fruktig, Mild
SPESIFIKASJON
VANLIG
NORMAL
Tijuana Sativa x Kerala India x Afghan
Cerebral, Beroligende, Avslappende, Rolig, Mellow
500-600
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
90-110cm
medium
40%
60%
Søt, Fruktig, Blomstret, Furu
Fruktig, Mild

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke